• Exempel på nöjda kunder

Strategiutveckling

Mikael Södergård på Huvudbolaget hjälper oss att fokusera på rätt frågor när vi diskuterar långsiktiga strategier i ledningsgruppen. Mikaels förmåga att lyfta och prioritera i strategifrågor gör att vi kommer vidare och kan sätta anpassade mål och handlingsplaner efter vår önskade utveckling.

Sveriges Formbar ABPeter Nielsen, VD

Grupputveckling

Huvudbolaget genomförde beteendestil- och drivkraftsanalyser på individnivå samt i workshop. Det hjälpte oss med effektiviteten och gör våra möten och kommunikationen i säljgruppen smidigare och bättre.

Meson GroupUlf Isacson, COO

Ledarskaps- och grupputveckling

Mikael Södergård på Huvudbolaget fick uppdraget att genomföra en 3 dagars Ledarskapsutbildning inklusive DISC analyser för våra första linjens ledare. För att utveckla kommunikationen på ekonomiavdelningen genomförde Huvudbolaget också DISC analyser med återkoppling och en dags workshop. Sammantaget får Mikael höga betyg från deltagare och undertecknad.
Med stort engagemang och kunskap har Mikael levererat insatser som borgar för bra effekter i vår organisation.

Saltängen ABJim Hedkrok, VD

Strategi- och organisationsutveckling

Vi använder Huvudbolaget och Mikael Södergård i bl.a. strategi- och organisationsfrågor. Mikael bidrar med sin breda erfarenhet genom att hålla diskussioner jordnära och hjälpa oss att bryta ner strategier till genomförbara handlingsplaner. Han genomför också ”second opinions” vid rekrytering vilket gör det lättare för oss att förstå vem vi kan och ska anställa.
Jag rekommenderar Huvudbolaget till andra vd’ ar eller ledare som är i behov av stöd i olika ledarskaps- och organisationsfrågor.

Eveco ABOla Lindstrand, VD