Jag har under flera år funderat på att starta eget – för några veckor sedan tog jag steget! Det har varit spännande och jag har lärt mig massor i registreringsprocesserna hos bl.a. Bolags- och Skatteverket. Men nästa steg då? Hur skaffar man sig en hemsida? Vilken arbetsdator ska man välja? Vilket affärssystem passar mig? I de ledande positioner jag tidigare haft har det alltid funnits diverse stödfunktioner som hjälpt till med detaljerna. Nu gör jag det mesta själv. Det är inte den enklaste resan att göra något helt själv utan kollegor att bolla tankar och idéer med. Det har däremot varit en nyttig resa och redan under mina första avklarade uppdrag känner jag mig stärkt i förmågan att stötta mina kunder.

Genom Huvudbolaget använder jag mina erfarenheter och kompetenser inom försäljning, organisation och affärsutveckling för att ge förslag på lösningar eller utvecklingsinsatser efter kunders nuläge och framförallt deras önskade nyläge.

Mitt nätverk har under denna resa utvecklats och jag har redan hittat såväl nya som nygamla samarbetspartners vilket jag är mycket glad över. Slutligen kan jag säga med handen på hjärtat att det alltid är roligare när man är fler som jobbar tillsammans! Tveka inte att kontakta mig om du vill samarbeta eller veta mer.

Mikael Södergård

2 Kommentarer
  1. Jörgen Abrahamsson
    Jörgen Abrahamsson says:

    Hej. Bra där Micke! Äntligen blir det av.
    Kör på och skapa mervärde!

    /Jörgen

Kommentering är stängd.